Beata Huszban
Specjalizacja:
Zwiększenie sprzedaży oraz minimalizacja strat na stoisku mięsno – wędliniarskim poprzez profesjonalną obsługę klienta, efektywną ekspozycję oraz dostępność i jakość oferowanych produktów. Prowadzenie monitoringu poszkoleniowego wyznaczonych celów jako wsparcie dla kierowników sklepu i pracowników stoiska.
Wiedza i kompetencje:
Posiada certyfikat Trenera Biznesu. Absolwentka WSB w Chorzowie na kierunkach: Psychologia w biznesie, Psychologia w zarządzaniu, Zarzadzanie zasobami ludzkimi. 5-letnie doświadczenie w wewnętrznych szkoleniach pracowników/kierowników sklepów działów świeżych gównie lad mięsno – wędliniarskiej: obsługa klienta, ekspozycja, sprzedaż, straty, zasady HACCP. 15-letnie praktyczne doświadczenie w zarządzaniu sklepami w dwóch największych sieciach w Polsce (sklepy nisko i wysokoobrotowe) tj. Lidl i Biedronka.
Realizowane projekty:
Społem Kalisz, Społem Podwawelska Kraków, Sieć sklepów Bisam Pszczyna, Zakłady Mięsne Gaik Niedośpielin, Sklepy sieci Łysoń, Sklepy sieci Tyran.
Doświadczenie zawodowe i osiągnięcia:
Posiada kilkuletnie doświadczenie zawodowe jako Kierownik Sprzedaży Produktów Świeżych, zdobyte w jednej z największych sieci handlowych w Polsce. Doświadczona w zarządzaniu sprzedażą w strukturze rozproszonej (10/12 sklepów, sklepy nisko i wysokoobrotowe) w zakresie kategorii świeżych generujących około 50% wartości obrotu sklepu, analizie i monitoringu wyników wpływających na realizację celów budżetowych, opracowywaniu i wdrażaniu planów naprawczych. Doświadczona w szkoleniach pracowników sklepów w zakresie kategorii produktów świeżych głównie lada mięso – wędliny jak również stoiska warzywa-owoce oraz piekarsko-ciastkarskie. Przeprowadza szkolenia sprzedażowe w zakresie profesjonalnej obsługi klienta, technik sprzedaży, efektywnej ekspozycji towarów oraz standardów obowiązujących w sklepach mięsnych. Wdrażanie minimalizacji strat na działach świeżych oraz jak skutecznie polecić produkt podnosząc wartość koszyka sprzedażowego. Prowadzi praktyczny monitoring poszkoleniowy podtrzymujący założone cele szkoleniowe dla klienta. Obecnie jest niezależnym trenerem specjalizującym się w szkoleniach oraz doradztwie z zakresu zarządzania stoiskami świeżymi – głównie lada mięsno – wędliniarską.