Krzysztof Szulborski

Specjalizacja:

Branża gastronomiczna, szkolenia dla kucharzy i restauratorów.

 

Ilość zrealizowanych dni szkoleniowych i lata doświadczenia:

Ponad 14 lat doświadczenia.

 

Realizowane projekty:

Restauracja Jabłona Powidz, Kolumna Park ***, wielokrotnie realizował otwarte szkolenia gastronomiczne, brał udział w programach kulinarnych.

Doświadczenie zawodowe i osiągnięcia:

Współzałożyciel Pomorskiej Akademii Kulinarnej w Gdańsku, Mistrz Świata BBQ, Organizator Mistrzostw Polski w Potrawach z Ryb Morskich – Dorszowe Żniwa. Srebrny i brązowy medalista Olimpiady Kulinarnej w Erfurcie Culinary Olympics IKA – Olympiade der Köche. Pomysłodawca, wydawca i współautor książki „Lekcje Smaków”, skierowanej do uczniów i nauczycieli szkół o profilu gastronomicznym. Współautor książki „Grilluj z Mistrzami Świata” oraz książki „Od kuchni”. Felietonista, autor tekstów dla magazynów: Poradnika Restauratora, Food Service, Restauracja oraz gościnnie dla pism biznesowych (Galerie Handlowe, Manhattan Business). Hermes Kulinarny – Osobowość Kulinarna – nagroda przyznana przez miesięcznik Poradnik Restauratora i branżę kucharsko – gastronomiczną w Polsce. Oskar Kulinarny w kategorii Promotor Kuchni Regionalnych – nagroda przyznana przez środowisko kucharskie w Polsce. Mistrz Republiki Czeskiej w przyrządzaniu gulaszu. Wawrzyniec roku – nagroda przyznana przez środowisko gastronomiczne w Polsce.

Cenimy prywatność użytkowników

Używamy plików cookie, aby poprawić jakość przeglądania, wyświetlać reklamy lub treści dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz analizować ruch na stronie. Kliknięcie przycisku „Akceptuj wszystkie” oznacza zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookie.