Łukasz Szewczyk

Specjalizacja:

Specjalista w dziedzinie carvingu oraz kuchni molekularnej.

 

Ilość zrealizowanych dni szkoleniowych i lata doświadczenia:

Ma na koncie setki godzin szkoleniowych i pokazów kulinarnych.

 

Wiedza i kompetencje:

Od ponad 15 lat w zawodzie. Na koncie ma liczne tytuły i nagrody m.in zdobyte na Mistrzostwach Europy.

 

 

Doświadczenie zawodowe i osiągnięcia:

Pionier i propagator carvingu w Polsce. Współautor jednej z najpopularniejszych polskich książek o tematyce carvingu. Organizator szkoleń oraz pokazów kulinarnych.  Jego prace zdobyły wiele cennych trofeów na zawodach krajowych oraz międzynarodowych.

 

Cenimy prywatność użytkowników

Używamy plików cookie, aby poprawić jakość przeglądania, wyświetlać reklamy lub treści dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz analizować ruch na stronie. Kliknięcie przycisku „Akceptuj wszystkie” oznacza zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookie.