Paweł Gruba

Specjalizacja:

Gastronomia, szkolenia kulinarne.

 

Wiedza i kompetencje:

Ukończył Politechnikę Warszawską.

Doświadczenie zawodowe i osiągnięcia:

Posiada wieloletnie doświadczenie  w branży gastronomicznej. Do pełnionych przez niego obowiązków można m.in. zaliczyć: rolę z-cy dyrektora gastronomii hotelowej, managera restauracji, rekrutera i trenera młodej kadry, eksperta w zarządzaniu budżetem, planowanie działań marketingowych i wizerunkowych, wybór i współpracę z dostawcami, budowanie długoterminowych relacji z klientami, tworzenie nowych ofert produktów i organizowanie największych eventów gastronomicznych w Polsce. Jest prelegentem i panelistą na konferencjach branżowych oraz wykładowcą na uczelniach wyższych. Przez sześć sezonów był managerem restauracji w programie Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia, gdzie dowodził salą i zespołem kelnerskim.

Cenimy prywatność użytkowników

Używamy plików cookie, aby poprawić jakość przeglądania, wyświetlać reklamy lub treści dostosowane do indywidualnych potrzeb użytkowników oraz analizować ruch na stronie. Kliknięcie przycisku „Akceptuj wszystkie” oznacza zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookie.