Szkolenie z zakresu technik sprzedaży oraz ułożenia towaru na dziale mięsno-wędliniarskim
Szkolenie z zakresu technik sprzedaży oraz ułożenia towaru na dziale mięsno-wędliniarskim
Podczas szkolenia uczestnicy zapoznali się ze specyfiką stoiska mięsno-wędliniarskiego. Poznali metody dbania o jego estetykę oraz metody układania i ekspozycji towarów w ladzie. Ponadto zaznajomili się z technikami aktywnej sprzedaży charakterystycznymi dla tego działu – wykorzystując znajomość: klienta, przepisów kulinarnych, właściwości produktów, czy też umiejętnie polecając promocyjne bądź nowe towary.
Po zakończeniu szkolenia uczestnicy otrzymali certyfikaty poświadczające udział w kursie i zdobytą na nim wiedzę, a podczas wieczornej kolacji temat ułożenia mięsa i wędlin cały czas żył przy stolikach właścicieli i pracowników sklepów Euro Polskiej Sieci Handlowej.
Przeczytaj również:

Jak zarządzać czasem w sprzedaży detalicznej? Relacja ze szkolenia.

Jak skutecznie zabezpieczyć dostęp zdalny przez VPN w firmie produkcyjnej – relacja ze szkolenia

Jak przeprowadzać rozmowy sprzedażowe w branży medycznej? – relacja ze szkolenia